пʼятниця, 17 грудня 2010 17:21

Турчинов попросив вибачення у "всього цивілізованого світу" за парламент України

Турчинов попросив вибачення у "всього цивілізованого світу" за парламент України

Партія "Батьківщина" підготувала звернення до парламентаріїв Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи і США, щоб звернути їх увагу на те, хто сьогодні представляє Україну на міжнародній арені.

Про це заявив перший заступник голови партії Олександр Турчинов.

"Ми звернемося до парламентаріїв цивілізованих країн з тим, щоб їх уряди перед тим, як будуть видавати візи злочинцям, подумали, правильно це роблять чи ні, щоб вони звернули увагу на те, хто відкриває в їхніх банках рахунки для того, щоб відмивати бюджетні кошти", - цитує Турчинова прес-служба "Батьківщини".

На його думку, міжнародне співтовариство має звернути увагу на "той терор, який сьогодні розв'язується в Україну".

При цьому Турчинов відзначив, що громадяни України "не заслуговують цих злочинців при владі", тому обличчя влади не можна переносити на всю Україну.

"Ми просимо вибачення перед усім цивілізованим світом, що у нас парламент Україні перебуває в такому страшному стані", - сказав він.

Як повідомлялося, у четвер ввечері у Верховній Раді розпочалася бійка депутатів фракцій Партії регіонів і "БЮТ-Батьківщина", внаслідок чого низка парламентаріїв травмовані, декілька "бютівців" госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов попросив вибачення у "всього цивілізованого світу" за парламент України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі