вівторок, 18 березня 2014 20:09

Турчинов дав добро військовим на використання зброї

Турчинов дав добро військовим на використання зброї
Олександр Турчинов Фото: gazeta.ua

Виконувач обов'язків президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов дав дозвіл військовослужбовцям, дислокованим у Криму, на використання зброї. Про це повідомлє прес-служба в.о. глави держави.

"Виконувач обов'язків Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов з метою захисту життя та здоров'я українських військовослужбовців дав дозвіл на використання зброї, відповідно до військових статутів", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі наголосили, що відповідальність за кров українських військових лежить на політичному керівництві Російської Федерації і безпосередньо на президентові Володимирі Путіні.
Нагадаємо, за інформацією Міністерства оборони, сьогодні близько 16:00 військовослужбовці Збройних Сил Російської Федерації з використанням автоматичної зброї здійснили штурм 13-го фотограмметричного центру (м. Сімферополь). Під час штурму прямим попаданням в область серця був вбитий прапорщик та важко поранений капітан Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов дав добро військовим на використання зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі