четвер, 12 квітня 2007 16:35

Третьяков: "Наша Україна" не блокуватиметься з "Народною самообороною"

Народний депутат, член президії партії "Наша Україна" Олександр Третьяков заявляє, що партія "Народний Союз Наша Україна" для участі в дострокових парламентських виборах не створюватиме передвиборний блок і піде на вибори своїм списком, в який можуть бути включені представники інших політичних сил.

Зокрема, Третьяков заявив: "Якщо говорити про формат участі в передвиборних гонках "Нашої України", то в її списки можуть бути включені представники "Народної самооборони". І тут, слід уточнити, йдеться саме про списки кандидатів від партії "Народний Союз Наша Україна". НСНУ створювати блок не буде, він піде на вибори своїм списком".

Водночас, додав Третьяков, "ми запропонуємо внести в список своїх представників іншим політичним силам. Наприклад, в список НСНУ можуть потрапити, окрім "Народної самооборони" члени Народного руху України, Християнсько-демократичного союзу, УРП "Собор", а також безпартійні кандидати".

"Хотілося б також зазначити, що у випадку, якщо Катеринчук з "Європейською платформою" захоче повернутися до "Нашої України", то двері для нього відкриті", - додав Третьяков.

Водночас він "точно сказав", що БЮТ і "Наша Україна" на дострокові парламентські вибори підуть "двома колонами".

"Наші погляди часто бувають не однакові. Краще навіть буде для монолітності опозиції, якщо ми візьмемо участь у виборах окремо. У будь-якому випадку, обидві політичні сили і далі співробітничатимуть на базі угоди про об`єднану опозицію", - вважає нардеп, пише УНІАН.



Зараз ви читаєте новину «Третьяков: "Наша Україна" не блокуватиметься з "Народною самообороною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі