пʼятниця, 21 червня 2024 17:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп сказав, чи відправить американські війська в Україну у разі, якщо знову очолить Білий дім

Трамп сказав, чи відправить американські війська в Україну у разі, якщо знову очолить Білий дім
Кандидат у президенти США Дональд Трамп сказав, чи відправить американські війська в Україну у разі, якщо знову очолить Білий дім. Фото: Getty Images

Дональд Трамп не збирається відправляти американські війська в Україну у разі, якщо він знову очолить Білий дім.

Про це американський політик розповів в етері подкасту All In, де відповідав на питання стосовно можливої відправки американських військових до України, якщо він стане президентом.

"Я це гарантую, я цього не зроблю", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що Росія напала на Україну через слова Байдена

Він також прокоментував заяву президента Франції Емманюеля Макрона щодо можливої відправки військ його країни в Україну. Як зазначив Трамп "для Франції це інше, вони більш-менш сусіди, а між нами - океан".

"Зараз я постійно чую розмови про вступ України до НАТО, а тепер я чую ще й про те, що Франція хоче сама боротися в Україні. Ну що ж, удачі їм", - заявив експрезидент США.

Експрезидент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп на черговому передвиборчому заході у Детройті вкотре розкритикував масштаби підтримки України.

Він знову заявив, що у разі перемоги одразу "розв'яже питання" з цим. Фрагмент виступу Трампа опублікували у соцмережі Х.

За словами Трампа, запити України на допомогу "ніколи не припиняються".

Зараз ви читаєте новину «Трамп сказав, чи відправить американські війська в Україну у разі, якщо знову очолить Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі