неділя, 31 жовтня 2010 18:09

Тотальної перемоги Партії регіонів на виборах не буде - експерт

Тотальної перемоги Партії регіонів на виборах не буде - експерт

Під час голосування у місті Херсон проводяться три екзит-поли.

Про це Gazeta.ua повідомив місцевий соціолог Володимир Коробов.

За його словами, один екзит-пол проводить команда кандидата в мери Херсона Андрія Путилова, гендиректора ТОВ "Механічний завод".

"Путилов заявляв, що замовив екзит - пол Київському університету Драгоманова. Однак його суперники з'ясували, що університет такого замовлення не отримував. Інший екзит-пол проводить колишній заступник губерантора Лариса Оленківська, яка ніколи не працював у соціології. Вона оголосила про намір опитати 10 тисяч респондентів. Це забагато для Херсона. Принаймні у чотири рази більше, ніж треба. До того ж важливо не кількість опитаних, а дотримання процедур, - зазначив соціолог.

Третій екзит-пол проводить невідома херсонцям газета "Постфактум".

"Усі ці екзит-поли не викликають довіру. Чорна соціологія – одна з характерних ознак цих виборів. Я говорю про це з сумом як соціолог, бо це дискредитує нашу науку", - сказав він.

Коробов прогнозує, що Партія регіонів отримає 35-37% у виборах до міськради. На останніх президентських виборах Янукович у першому турі по Херсону мав 42%.

"Ніякої тотальної перемоги Партії регіонів у Херсоні не буде", - додав Коробов.

Зараз ви читаєте новину «Тотальної перемоги Партії регіонів на виборах не буде - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі