понеділок, 14 квітня 2008 16:11

Томенко погрожує Черновецькому в"язницею

"Наша слідча комісія на сьогоднішній день не отримала жодної відповіді від керівництва КМДА".

Про це в ході прес-конференції повідомив народний депутат України від БЮТ, рглава Тимчасової слідчої комісії ВР з питань розслідування обставин порушення Конституції України і законів України, ухвалення протиправних рішень посадовими особами Київради і його виконавчого органу Микола Томенко.

"Я хочу нагадати панові Черновецькому і його заступникам, найпрофесійнішій команді України, про те, що є конкретна стаття 351 Кримінального кодексу, частина друга. У ній мова йде про те, що невиконання службовою особою законних вимог Комітетів ВР або Тимчасових слідчих комісій ВР, створення штучних перешкод в їх роботі, надання недостовірної інформації карається обмеженням свободи терміном до 5 років або позбавленням права обіймати посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років", - додав політик.

Томенко повідомив, що вже відправив повторні звернення до керівництва КМДА: "Якщо на них ми не отримаємо конкретної інформації, значить, я звертаюся до Генпрокуратури, і нехай там визначають: або п"ять років в"язниці, або три роки не займати посаду. Мене це мало цікавить. Думаю, пора наших київських градоначальників з небес опустити на землю. Щоб вони зрозуміли, що закони писані і для них", повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Томенко погрожує Черновецькому в"язницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі