понеділок, 21 березня 2011 11:14

Томенко розповів про завдання-максимум "регіоналів" у Раді

Томенко розповів про завдання-максимум "регіоналів" у Раді

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко прогнозує, що фракція Партії регіонів зросте мінімум до 200 народних депутатів за рахунок перебіжчиків.

Про це він розповів в інтерв'ю 5 каналу.

Він нагадав, що останнім часом позафракційні масово переходять до складу "регіоналів"

"Є розуміння в керівників Партії регіонів, що і фракція Володимира Литвина і комуністи думають вже про власну міні гру, тому аби не ризикувати для ухвалення непопулярних рішень треба мати 226 "залізних" голосів", - сказав він.

Віце-спікер наголосив, що раніше Партія регіонів розробляла концепцію існування у парламенті "залізної" більшості в складі Партії регіонів та двох своїх сателітів, створених на базі перебіжчиків з БЮТ та НУ-НС.

Тепер, за його словами, ця концепція відхилена, не дивлячись на те, що одна депутатська група вже створена.

"Але тепер потихеньку будуть переводити депутатів до фракції Партії регіонів. Думаю, мінімум до 200 фракція наповнюватиметься", - наголосив Томенко, якого процитувала його прес-служба.

Раніше про ймовірність збільшення фракції "регіоналів" заявляв і перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. За його словами, резервом для зростання є фракція БЮТ.

На сьогоднішній день у складі фракції Партії регіонів 189 народних депутатів

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів про завдання-максимум "регіоналів" у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі