понеділок, 26 березня 2012 22:02

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Томенко розповів, чим насправді займається Тимошенко у в'язниці

Томенко розповів, чим насправді займається Тимошенко у в'язниці
Тимошенко працює над новою програмою партії "Батьківщина". Фото: tsn.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко працює над новою програмою партії "Батьківщина" та над списком об'єднаної опозиції на парламентські вибори.

Про це розповів заступник голови Верховної Ради України, депутат від БЮТ Микола Томенко.

"Юлія Володимирівна нині працює над новою програмою партії "Батьківщина" та над списком об'єднаної опозиції, як і ми працюємо. Вона в роботі, лише не може зустрітись з вами. Вакансії лідера опозиції наразі немає", - зазначив Томенко.

На його думку, для звільнення Тимошенко перемога на парламентських виборах для "Батьківщини" є надійнішим методом, аніж перемога в Європейському суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко розповів, чому досі немає опозиційного списку кандидатів на округах

"Так як тепер коментує влада рішення Європейського суду про надання меддопомоги в стаціонарних умовах, то це викликає в нас підозру, що і наступні рішення коментуватимуть не інакше. Тому нам краще перемогти на парламентських виборах, аніж сподіватись на рішення Європейського суду", - вважає нардеп.

Нагадаємо, Томенко вважає, що членам виборчого процесу варто пам?ятати ключове правило виборів: влада зміниться, а кримінальна відповідальність за порушення залишиться.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів, чим насправді займається Тимошенко у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі