понеділок, 19 лютого 2007 13:54

Томенка позбавили кнопки "слово"

Віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко має намір повернути посаду віце-спікера в український парламентаризм. Про це він заявив під час святкування Масниці в Чернівецькій області.

За словами Томенка, за два роки відсутності віце-спікера всі звикли, що його немає і що можна обійтися без цієї посади.

"Я з жахом побачив, що у мене на робочому місці в президії парламенту немає кнопки "слово", і я, таким чином, не можу записатися на виступи під час обговорення законопроектів і поставити питання", - підкреслив він.

За словами Томенка, він вже встиг переговорити про це з членами Комітету Верховної Ради з питань регламенту і депутатської етики. Відтепер замість запису на слово за допомогою електронної системи віце-спікер просто може підняти руку, але регламент для виступу складатиме всього 1 хвилину.

Томенко також підкреслив, що особливість його роботи на посту віце-спікера полягатиме в тому, що він не тільки сидітиме в президії, але також і працювати як нардеп над законопроектами.

8 лютого Верховна Рада України 340 голосами вибрала Томенко віце-спікером парламенту, пише ЛIГА.

Зараз ви читаєте новину «Томенка позбавили кнопки "слово"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі