четвер, 11 лютого 2021 12:41

Тищенко керуватиме осередком "Слуг" на Закарпатті - ЗМІ

Тищенко керуватиме осередком "Слуг" на Закарпатті - ЗМІ
Тищенко очолить осередок "Слуг Народу" на Закарпатті. Фото:facebook.com/sluganarodu.tyshchenko

Колишній ресторатор та депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко буде призначений главою осередку партії на Закарпатті.

Про це повідомляє видання "Лівий берег".

Тищенко поки що очолює київський осередок. За даними видання, рішення щодо Закарпаття повідомлять під час великого з'їзду партії, який пройде наприкінці місяця - 2-й його етап. Київський осередок очолить Леся Забуранна.

Основним завданням для Тищенка буде відновлення роботи місцевого аеропорту.

Видання пише, що аеропорт "Ужгород" розміщений на кордоні зі Словаччиною. Виліт та посадка літаків здійснюється лише з використанням повітряного простору Словаччини. На цій території є і частина інфраструктури аеропорту, наприклад, посадкові вогні.

Регулярні рейси там з 2017 року не здійснюються. Причина - сплив термін угоди зі Словаччиною про використання повітряного простору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тищенко з дружиною засвітилися на відпочинку в Дубаї

Також зазначають, що кандидатуру на керівництво осередком в Київській області ще шукають. Його очолює депутат Олександр Дубінський, якого виключили з фракції через санкції з боку США.

"Осередок надто орієнтований на нього, є побоювання його втратити. Відтак, скоріше за все, якщо ми затвердимо виключення Дубінського з партії, в осередку тимчасово головуватиме хтось із його нинішніх замів", - сказало джерело виданню.

Раніше депутатка Ірина Верещук розповідала про те, що нардеп Микола Тищенко пропонував скомпроментованих людей, зокрема так званого мінера Олександрівської лікарні, свого помічника Руслана Гончарова в кандидати на депутати до Київської міської ради. Вона також зазначила, що серед кандидатів були працівники ресторанів Тищенка.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко керуватиме осередком "Слуг" на Закарпатті - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі