Ексклюзиви
середа, 13 січня 2010 12:33

Тимошенко заявила, що Янукович купив половину ЦВК

Тимошенко заявила, що Янукович купив половину ЦВК
Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє про підкуп восьми членів ЦВК кандидатом у президенти Віктором Януковичем.

Про це вона заявила у середу на засіданні уряду.

Тимошенко наголосила, що Партія регіонів готує масштабні фальсифікації за допомогою восьми членів ЦВК, "які знаходяться на хабарах, повністю корумповані і повністю заангажовані кандидатом у президенти Януковичем".

За її словами, саме ці восьмеро членів ЦВК ухвалюють рішення, які суперечать Конституції та закону про вибори президента.

Прем"єр вважає дії Януковича цинічними, брутальними, а також спрямованими на знищення демократії в Україні.

"Він хоче, щоб це стало майбутнім нашої держави, і дуже шкода, що деякі лідери нації просто посилено йому в цьому допомагають. Шкода, що після п"яти років помаранчевої революції Україна докотилася до таких стандартів свого життя", - зазначила вона.

Крім того на засіданні Тимошенко дала доручення проаналізувати міжнародне та національне законодавство для забезпечення реєстрації двох тисяч спостерігачів від ОБСЄ, яким було відмовлено у реєстрації за рішенням ЦВК.

"Я хотіла б, щоб зараз і Григорій Немиря, і Петро Порошенко терміново радилися з ОБСЄ, вивчали законодавство України, всі документи, які Україна ратифікувала для того, щоб ми мали можливість терміново дати дозвіл більш ніж двом тисячам спостерігачам працювати в Україні на виборах", - сказала прем"єр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявила, що Янукович купив половину ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути