четвер, 22 січня 2009 16:36

Тимошенко засмутилася через орден Фірташу

Прем"єр Юлія Тимошенко обурена наміром президента Віктора Ющенка нагородити Дмитра Фірташа орденом за заслуги ІІІ ступеня.

Про це вона заявила на брифінгу в четвер.

"Я хотіла б висловити своє обурення, що корупціонеру N1, пану Дмитру Фірташу, президент збирається вручити державну нагороду за заслуги ІІІ ступені", - заявила вона.

"Я думаю пан Фірташ трохи не дотягнув до І ступені. Йому ще треба трішечки пофінансувати політичну діяльність всіх політичних осіб, всього політичного бомонду України, а потім, можливо, йому як Юрію Бойку, який дійсно зруйнував усю систему забезпечення газом країни, коли працював керівником НАК "Нафтогаз", міністрам ПЕК, йому вручили Героя України, а Фірташу - за заслуги ІІІ ступеня", - додала вона.

"Я хочу звернутися до президента і висловити своє крайнє обурення від імені урядовців і тих людей, які голосували за президента – не можна так принижувати й дискредитувати державні нагороди, вручаючи їх таким людям, як Ківалов, Бойко, Фірташ", - обурилась Тимошенко.

За її словами, "таке приниження, цинізм" демонструють, що, на жаль, "президент країну і державні нагороди ні в що не ставить".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко засмутилася через орден Фірташу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі