субота, 29 грудня 2007 10:42

Тимошенко вже не проти комуніста-віце-спікера

Наступна сесія парламенту розпочнеться із заслуховування щорічного Послання Президента України до Верховної Ради щодо внутрішньої та зовнішньої політики країни.

Про це повідомив спікер Арсеній Яценюк.

Він також повідомив, що питання обрання віце-спікера Верховної Ради буде вирішено на наступній сесії Верховної ради.

"Наразі питання обрання першого віце-спікера і віце-спікера не стоїть на порядку денному. Давайте дочекаємось наступної сесії. Ви ж бачите, я встигаю за трьох", - додав він.

В свою чергу прем`єр Юлія Тимошенко не виключає, що БЮТ може підтримати кандидатуру фракції комуністів на посаду першого заступника голови Верховної Ради України за їхню сьогоднішню підтримку державного бюджету на 2008 рік.

"Ми обговоримо таку можливість. Але поки така пропозиція не виникала", - сказала вона, відповідаючи на питання.

Прем`єр підкреслила, що в ході доопрацювання державного бюджету були враховані всі пропозиції всіх фракцій – Партії регіонів, Блоку Литвина і комуністів.

"Мені дуже шкода, що сьогодні (28 грудня) знову в залі відбувалося політиканство, що через свої політичні інтриги сьогодні частина залу не проголосувала за бюджет, в якому узгоджена з усіма фракціями кожна літера", - повідомила Тимошенко.

За матеріалами: "Інтерфакс-Україна", УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вже не проти комуніста-віце-спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі