середа, 12 березня 2008 15:09

Тимошенко веде переговори з Януковичем - Волга

Тимошенко веде переговори з Януковичем -  Волга
Лідер Союзу лівих сил Василь Волга заявляє, що лідер БЮТ, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко веде переговори з Партією регіонів з приводу парламентської форми правління в Україні.

"Заява Юлії Володимирівни і тут, і в Брюсселі відносно того, що нам необхідна парламентська форма правління - це загравання з Партією регіонів і боротьба з президентом за майбутню владу", - заявив він в середу на прес-конференції в Сімферополі.

За словами Волги, "якщо це буде підтримано в такій нестабільній ситуації, в якій зараз знаходиться українська влада, то ці зміни можливі дуже швидко - одним кидком".

"І тоді ...така форма правління, як парламентсько-президентська, президентсько-парламентська або, не доведи господи, президентська республіка буде в принципі ліквідована", - сказав він.

"Підстави для цього серйозні", - переконаний Волга.

"Переговори між Блоком Юлії Тимошенко і Партією регіонів йдуть на повну котушку по цих питаннях", - сказав він.

Волга - народний депутат Верховної Ради 5-го скликання, був членом Соціалістичної партії України. Виключений з лав СПУ в жовтні 2007 року з формулюванням "за дії, несумісні із Статутом партії", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко веде переговори з Януковичем - Волга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі