четвер, 06 вересня 2007 08:55

Тимошенко стала професором

Вчена рада Вінницького національного технічного університету присвоїла лідерці БЮТ Юлії Тимошенко вчене звання професора за програму "Український прорив".

"Для мене це дуже велика честь, бо за 10 років у політиці я не заслужила державних нагород, тому що я робила зовсім не так, як хотіла ця влада. В нашому політичному середовищі я почула дуже мало хороших слів, які додають сили та знання, що все, що робиться, – комусь потрібне", - сказала Тимошенко під час відвідування університету, повідомляє прес-служба БЮТ.

Вона зазначила, що "кожній людині для того, щоб пройти важкий шлях, потрібно хоча б інколи чути добрі слова".

У свою чергу ректор Вінницького університету Борис Мокін привітав Тимошенко як майбутнього прем"єр-міністра та порівняв її з Жанною д"Арк.

Зі свого боку Тимошенко сказала, що їй дуже приємно за таке порівняння, додавши при цьому, що вона б не хотіла закінчити, як Жанна д"Арк.

Крім того, Тимошенко започаткувала нову іменну стипендію для студентів-аспірантів і учнів заочної фізико-математичної школи Вінницького національного технічного університету.

Стипендія складатиме 300, 400 і 500 гривень, які будуть виплачуватись за рахунок партійних грошей, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко стала професором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі