вівторок, 05 серпня 2008 20:04

Тимошенко розширить категорії постраждалих, що претендують на компенсацію

Кабінет міністрів має намір розширити категорії громадян, що претендують на державну компенсацію втрат майна в результаті паводка.

Про це журналістам сказала прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в ході відвідування Устя-Зелене Монастириського району Тернопільської області.

Зі слів Тимошенко, Кабмін має намір поширити авансові компенсаційні виплати в розмірі 50 тис. гривень не тільки на громадян, у яких повністю зруйновані будинки, але й на ті, у кого вони значно пошкоджені.

Кабмін також має намір розширити категорії громадян, яким повинна виплачуватися авансова компенсація в розмірі 15 тис. гривень й 5 тис. гривень.

Зокрема, Тимошенко зазначила, що авансовий платіж буде виплачуватися громадянам, у яких не пошкоджені будинки, але пошкоджені городи або господарські споруди.

Кабін має намір внести відповідні зміни на засіданні 6 серпня.

Як відомо, 2 серпня Кабінет міністрів збільшив авансову допомогу для потерпілих від паводка.

Для потерпілих першої категорії (при повному руйнуванні житла й затопленні сільськогосподарських угідь) авансова допомога становитиме 50 тис. гривень, другої категорії (житло вимагає капітального ремонту) - 15 тис. гривень, третьої категорії (при незначних пошкодженнях) - 5 тис. гривень, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розширить категорії постраждалих, що претендують на компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі