неділя, 16 березня 2008 16:30

Тимошенко розраховує на підтримку Ющенка у звільнені Черновецького

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко розраховує, що Президент України Віктор Ющенко підтримає подання Кабінету Міністрів про звільнення Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Про це прем`єр заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"Я абсолютно впевнена, що Президент стоятиме на боці дострокових виборів мера Києва і міськради. Я хочу в це вірити, і знаю позицію Президента, і знаю, що він чітко знає кожний рядок коаліційної угоди демократичних сил", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр також вважає недостатнім рішення Президента про усунення Черновецького з посади на 15 днів.

"Це більше скидається як фарс, а не конкретні дії, які дійсно усувають найбільш корумповану людину від влади. Я думаю, що нам потрібно діяти так, як це передбачено коаліційною угодою – приводити до Києва нового мера і новий склад Київради", - впевнена вона.

12 березня уряд звернувся до Президента з проханням звільнити Черновецького з посади голови КМДА.

13 березня Президент Ющенко своїм указом усунув Черновецького від виконання повноважень голови КМДА строком на 15 днів.

Президент доручив провести в цей термін службове розслідування про невиконання Черновецьким своїх службових обов`язків, порушення ним Конституції і законів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розраховує на підтримку Ющенка у звільнені Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі