вівторок, 20 травня 2014 06:23

Тимошенко пояснила, що Україна повинна зробити відразу після виборів

Тимошенко пояснила, що Україна повинна зробити відразу після виборів
Юлія Тимошенко. Фото: informvest.com

Україна повинна відразу після президентських виборів подати заявку на вступ до Європейського Союзу і готувати проведення референдуму з приводу членства в НАТО.

Таку думку в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV висловила кандидат у президенти, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Відразу після виборів президента необхідно подати заявку на те, щоб Україна стала повноцінним членом Європейського Союзу", - зазначила Тимошенко.

Водночас, на її думку, наша держава повинна розпочати підготовку до референдуму щодо початку процедури вступу в НАТО.

Політик також підкреслила, що українське суспільство має почати пошук рішень поточної ситуації в країні, коли Крим окупований Росією, а на Донбасі орудують банди сепаратистів.

"Ми в сьогоднішньому глобальному просторі не можемо як європейська країна залишитися самотніми. Це небезпечно. Це по суті справи атомізм держави, яка ніде і ні з ким", - зазначила Тимошенко.

Вона виступила з ідеєю проведення в Донецьку круглого столу національної єдності, участь в якому б взяли громадські організації і профспілки східних і південних регіонів України, але не терористи.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила, що Україна повинна зробити відразу після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі