середа, 02 лютого 2011 13:00

Тимошенко пояснила, чому її не пустили до Брюсселя

Тимошенко пояснила, чому її не пустили до Брюсселя

Юлія Тимошенко прийшла на черговий допит до головного слідчого управління Генпрокуратури.

З якого приводу її викликають сьогодні вона не знає.

Біля будівлі на Борисоглібській Тимошенко чекали близько 50 людей. Зустріли її криками: "Юля наше сонечко. Дитина України".

"Таке враження, що президент воює із власним народом,-сказала Тимошенко, прочитавши підбірку заголовків з новин. - Він прийшов до влади аби знімати з них останні грощі. Враховуючи, що Клюєв(перший віце-прем'єр Андрій Клюєв - ред.) перераховує на свої приватні компанії бюджетні гроші, то частину людей закріпили за Клюєвим для того, щоб їх обирати. Коли Колесніков підвищив вдвічі вартість об'єктів Євро-2012, частину людей закріпили за Колесніковим, частину за Фірташем. Ці люди на 50% більше платять за газ, фактично віддаючи олігархам свої останні гроші"

"Фактично у кожного свої раби-так розписані фінансові потоки і людей сприймають як головний фінансовий потік і немає ні сорому ні жалю до людей. Люди думали, що обрали президента, але вони обрали соковижималку.. Цитрус - прес", - додала лідер опозиція

Говорячи про рішення Генпрокуратури відмовити їй у поїздці до Брюселя, Тимошенко зазначила, що влада не випустила її бо боїться не того, шо вона не повернеться, а того, що повернеться.

"Вони позбавляють мене права виїжджати за межі України для того, щоб налагоджувати комунікації з Європейським Союзом, іншими демократичними країнами світу і рятувати Україні в цьому складному становищі, в якому вона опинилася", - сказала Тимошенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила, чому її не пустили до Брюсселя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі