четвер, 27 січня 2011 18:20

У Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко "піарилася" на "швидких"

У Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко "піарилася" на "швидких"

У Генеральній прокуратурі України заявляють, що закуплені урядом Юлії Тимошенко автомобілі швидкої допомоги використовувалися нею з метою власного піару під час президентської кампанії.

Про це на брифінгу сказав начальник головного управління ГПУ Олександр Каліфіцький.

"Їй потрібен був тільки піар, і тільки з цією метою Тимошенко ввела в оману уряд", - зауважив він.

Каліфіцький підкреслив, що замість маркування "Сільський лікар" на автомобілях розміщувалися написи "Програма уряду Тимошенко".

"Таким чином, ці автомобілі були використані Юлією Тимошенко для незаконної агітації", - зазначив начальник управління ГПУ.

Начальник управління також підкреслив, що автомобілі розподілялися по областях за електоральним принципом.

В якості прикладу він повідомив, що в Донецьку область із заявлених Міністерством охорони здоров'я 100 автомобілів було відправлено 3 машини, у той час як в Тернопільську область замість необхідних 26 - 45.

Каліфіцький також підкреслив, що вартість цих автомобілів була завищена на загальну суму 31 млн грн, зауваживши, що вони не мають медичного обладнання

"Тимошенко особисто ініціювала питання про незаконне внесення цих автомобілів до реєстру медичної техніки", - підкреслив Каліфіцький.

Таким чином, за його словами, "в регіональні відділи МОЗ потрапили автомобілі, які не мають відношення до медичного обладнання".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко "піарилася" на "швидких"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі