середа, 06 липня 2011 09:18

Тимошенко порадила Хорошковському порушити справу за підтримку Золотої Орди

Тимошенко порадила Хорошковському порушити справу за підтримку Золотої Орди

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко називає фальшивкою кримінальну справу порушену за фактом нібито замаху на розтрату державних коштів за участю компанії ЄЕСУ.

"Головний "развєдчик" країни порушив справу по фальшивкам 96 року", - написала вона в своєму Twitter.

"Даю підказку: ще є тема по монголо-татарському ігу. За підтримку Золотої Орди", - додала Тимошенко.

Служба безпеки України 5 липня порушила кримінальну справу за фактом замаху на розтрату державних коштів на суму 405 мільйонів доларів колишніми службовими особами Кабінету міністрів, корпорації "Єдині Енергетичні Системи України" та компанії "United Energy International Limited" "за попередньою змовою групою осіб шляхом зловживання службовим становищем".

Приводом для порушення кримінальної справи стали звернення до СБУ прем'єра Миколи Азарова від 23 червня та від 29 червня цього року, а також звернення міністра оборони Росії Анатолія Сердюкова до уряду України від 10 червня цього року.

Керівником корпорації ЄЕСУ у 1995-1997 роках була Юлія Тимошенко. Нещодавно Міноборони Росії направило листа до уряду Азарова з проханням погасити борг корпорації "Єдині енергетичні системи України" в сумі 405,5 мільйонів доларів.

Азаров заявив, що Україна не збирається віддавати Росії борги корпорації ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадила Хорошковському порушити справу за підтримку Золотої Орди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі