вівторок, 26 серпня 2008 15:07

Тимошенко попросить Раду присвятити один день роботи АПК

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко проситиме Верховну Раду присвятити один день роботи питанням агропромислового комплексу.

Про це вона заявила сьогодні під час урядової наради з питань розвитку тваринництва. Голова уряду відзначила, що необхідно прийняти закон, який уже зареєстрований у Верховній Раді, про подовження терміну дії фіксованого податку для виробників у галузі тваринництва до 2015 р.

За словами прем"єра, також необхідно зберігати пільги по податку на додану вартість для виробників у галузі тваринництва. "Необхідно чітко зафіксувати пільгову стратегію оподаткування на довгу перспективу", - сказала Ю.Тимошенко. На її думку, необхідно, щоб для підприємств тваринницької галузі були створені всі умови для отримання землі. "Ми готові, щоб законопроект, який знаходиться у Верховній Раді щодо залучення земель для суспільної потреби несільськогосподарського призначення, щоб ми мали можливість так само вилучати і на сільськогосподарські проблеми", - сказала прем"єр. За її словами, місцева влада саботує виділення землі для підприємств у галузі тваринництва, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросить Раду присвятити один день роботи АПК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі