пʼятниця, 11 квітня 2008 16:19

Тимошенко попросила священників помолитися за демкоаліцію

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася до священнослужителів усіх конфесій з проханням відслужити молитву за єдність українського політикуму.

Таке прохання вона висловила сьогодні під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

"Я від імені уряду, Президента та інших політичних сил хочу звернутися до вас з проханням помолитися за єдність і згоду політикуму країни під час вирішення ключових питань, тому що розбрат – це сьогодні найбільше зло", – сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що нині згоди немає "всередині кожної фракції, всередині опозиції, всередині коаліції, у тому числі демократичної".

Якщо ви не пошепчете і не помолитеся, нічого не буде

Прем`єр-міністр попросила відслужити молитву в усіх конфесіях, представлених у складі Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

"Я думаю, якщо ви не пошепчете і не помолитеся, нічого не буде. Тому я прошу окремо і за всіма конфесіями, тому що кожна фракція – багатоконфесійна, і всі є вашими вірянами. Давайте наші зусилля об`єднаємо", - сказала прем`єр-міністр.

Всеукраїнську раду церков і релігійних організацій було створено в грудні 1996 року як представницький міжконфесійний консультативно-дорадчий орган для об`єднання зусиль з духовного відродження України, координації міжцерковного діалогу й участі в розробленні проектів нормативно-правових актів з питань державно-конфесійних відносин.

Зараз до складу Всеукраїнської ради входять 19 церков і релігійних організацій, які охоплюють понад 90% релігійної мережі України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила священників помолитися за демкоаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі