четвер, 28 жовтня 2010 13:18

Тимошенко пообіцяла взяти на роботу активних дописувачів свого сайту

Тимошенко пообіцяла взяти на роботу активних дописувачів свого сайту

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко презентувала у Києві інтернет-проект "Україна третього тисячоліття".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Юлія Тимошенко розказала, що на відповідному веб-сайті будь-яка людина може внести свою пропозицію щодо законопроектів. За її словами, це можна зробити офіційно або анонімно, якщо людина боїться "потрапити під каток репресій".

Появу такого проекту лідерка "Батьківщини" пояснила тим, що досі українське суспільство не поставило два важливих запитання. Зокрема, "Яку Україну воно хоче бачити у третьому тисячолітті?" і "Якими бачать люди себе в цій країні?".

"Це не мрія і не проект, який не має шансу бути втіленим в життя. Чому я так стверджую? Тому що є дві причини. Перша: так, як ми живемо сьогодні, далі жити не можна. Сама сутність нашого життя - страх, який формується як емоція нашого суспільного життя. Він підштовхує свідомі команди нашої держи працювати в цьому напрямку. Або ми робимо якісний стрибок, або так далі не буде можливо існувати в умовах, коли весь світ розвивається. Друге, що дає віру у такий шлях, це те, що такий підхід за останні роки був використаний в інших державах світу. Наприклад, у Великій Британії", - зазначила екс-прем'єр.

"Я вірю в цей проект, тому що іншого шляху в третє тисячоліття сьогодні уявити дуже важко. Я вірю в те, що наше покоління є інтелектуальним", - додала вона.

Тимошенко наголосила, що всі люди, які активно вноситимуть свої пропозиції, розроблятимуть законопроекти і братимуть участь у житті сайту, матимуть можливість увійти до складу робочої групи. Для цього необхідно буде зареєструватися і надати свої поправки та пропозиції.

За словами лідерки "Батьківщини", також буде створена стратегічна рада із тих членів робочої групи, які будуть найбільш активними та результативними, та яких делегуватимуть інші люди.

"Ми ні під кого не підлаштовуємось. Це проект під країну, яка може бути побудована всім суспільством", - запевнила Юлія Тимошенко.

Вона також пообіцяла, що буде вносити свої пропозиції і брати участь у роботі проекту "Україна третього тисячоліття".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла взяти на роботу активних дописувачів свого сайту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі