середа, 27 жовтня 2010 15:41

У Тимошенко вирішили перетягти на себе ковдру по захисту голосів

У Тимошенко вирішили перетягти на себе ковдру по захисту голосів

У "Батьківщині" впевнені, що саме Юлія Тимошенко має очолити Комітет захисту голосів виборців.

Про це Gazeta.ua сказав нардеп від БЮТ Анатолій Симинога.

"Я не думаю, що буде якесь непорозуміння з лідерством. У нас є сьогодні лідер опозиції - це людина, за яку на попередніх президентських виборах проголосувало більше 40% людей. І я не думаю, що ще хтось з опозиційних лідерів може похвалитися таким рейтингом, як має Тимошенко", - наголосив він.

На запитання, якщо інші учасники комітету не погодяться з її лідерством, сказав: "Це спекуляції і намагання розхитати опозицію. Тому я ще раз повторюю, що лідер опозиції - це Юлія Тимошенко, яка має право очолювати її. Інших думок немає, що хтось інший може це зробити", - підкреслив він.

Нардеп також зазначив, що захищати свої голоси мають самі виборців.

"Ще жоден комітет не домігся того, чого можуть досягти самі виборці, - зазначив Семинога. - Якщо виборці зрозуміють, що їхні голоси намагаються використати у власних інтересах, якщо зрозуміють, що їх хочуть обдурити, то ми не дамо можливості сфальсифікувати вибори. А цей комітет створений, аби очолити цей процес, аби доносити думку до людей, нагадувати людям про їхні права".

Нагадаємо, 16 жовтня лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко заявив, що його партія ініціює створення всеукраїнського комітету захисту результатів виборів "Стоп фальсифікаціям!".

Пізніше представники партій ВО "Батьківщина", "Громадянська позиція", "За Україну!", Партія захисників Вітчизни, "Реформи і порядок", "Свобода", Українська народна партія, "Українська платформа" увійшли до Комітету захисту голосів виборців "Стоп фальсифікації!"

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко вирішили перетягти на себе ковдру по захисту голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі