середа, 06 серпня 2008 11:20

Тимошенко погрожує губернаторам відставкою

Тимошенко погрожує губернаторам відставкою
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко ініціюватиме відставку тих губернаторів, які покажуть інфляцію за підсумками серпня.

"Якщо якийсь з регіонів матиме інфляцію на фоні загальної дефляції, будуть подані документи на відставку", - попередила Тимошенко губернаторів на засіданні уряду в середу.

"Це я обіцяю в присутності урядовців і засобів масової інформації. Досить так ставитися до України", - додала вона.

Прем"єр зазначила, що "на загальнонаціональному рівні зроблено все, щоб Україна рухалася зі зниженням інфляційних показників".

"Якщо окремі регіони демонструють непрофесійну роботу, то я дала 7 місяців навести порядок", - сказала Тимошенко.

За її словами, "сьогодні ціни на нафту в світі знижуються, і підстав, щоб мати інфляцію, немає".

Під час засідання уряду Тимошенко також торкнулася ситуації зі збором зернових, назвавши отримані результати "прекрасними".

"З часів незалежності ми не мали такої кількості зібраного урожаю і такої урожайності", - сказала прем"єр.

За її словами, після прибирання 75% засіяних площ показник урожаю складає 33,5 мільйони тон. "У нас рекордна за ці роки урожайність – 36,7 центнерів з гектара", - сказала прем"єр.

Також Тимошенко на засіданні уряду подякувала міністрам за ефективне подолання наслідків стихійного лиха у Західній Україні.

"Сьогодні у нас залишилось тільки 2 населених пунктів, де не відновлено водопостачання. Електропостачання було зруйновано практично скрізь, а тепер лишилося тільки 3 населених пункти", - похвалилася прем"єр.

"Газопостачання на нинішній момент немає в 51 населеному пункті, а таких було сотні", - додала вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погрожує губернаторам відставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі