субота, 19 вересня 2020 17:51

Тимошенко подала до суду на Лещенка

Тимошенко подала до суду на Лещенка
Юлія Тимошенко подала до суду на Сергія Лещенка. Фото:facebook.com/YuliaTymoshenko

Член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко заявив, що лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко подала на нього в суд. Предмет позову — захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації. Про це екс-нардеп написав у своєму Telegram.

"Юлія Тимошенко вирішила зіграти зі мною в брудну юридичну гру. Вона подала проти мене позов, і в цьому нічого поганого немає - судитися я люблю, маю величезний досвід разом з моїм адвокатом Романом Васильняком", - написав Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Facebook подали до суду через Instagram

Екс-нардеп зазначив, що лідерка "Батьківщини" подала позов до Печерського суду, а чесність цієї установи викликає сумніви.

Лещенко підкреслив, що проживає в Подільському районі і з Печерським судом не пов'язаний. Тому подача позову саме в цей суд є підозрілою. Однак він "приймає виклик" Юлії Тимошенко і готовий судитись.

Велика Палата Верховного Суду 16 вересня 2020 року розглядала позов правозахисника Сергія Мельничука до президента Володимира Зеленського. Подав його через виступ глави держави російською мовою на іForum-2019.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подала до суду на Лещенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі