понеділок, 21 липня 2008 08:20

Тимошенко пишається Лобановським, Блохіним, Шевченком, Тимощуком

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала учасників VI чемпіонату Європи з футболу серед студентів, що урочисто відкрився в неділю у Києві.

Як зазначається у вітанні, текст якого розміщено на Урядовому порталі, "черговим свідченням того, що у світі шанують українські футбольні традиції стало те, що Європейська університетська спортивна асоціація вирішила провести цей турнір в Україні".

"Ми пишаємося українськими спортсменами, чиї імена вписані золотими літерами в історію вітчизняного та світового футболу. Це Валерій Лобановський, Олег Блохін, Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук та багато інших. Збірна команда студентів України стала чемпіоном XX Всесвітньої універсіади 2007 року", - зазначила прем"єр-міністр.

Вона висловила переконання, що й надалі футболісти даруватимуть шанувальникам спорту приємні та захоплюючі хвилини. "Сподіваюся, що це спортивне свято надасть новий імпульс розвиткові вітчизняного футболу, розширить коло людей, які не уявляють своє життя без спорту", - зауважила Тимошенко.

"Вірю, що VI чемпіонат Європи з футболу серед студентів стане важливою подією в спортивному житті. Прориви в усіх сферах життя людей можна робити лише завдяки командній роботі і щоденній праці, переконана, що командний рух та злагоджена гра принесуть вам нові перемоги", - підсумувала прем"єр-міністр і побажада усім учасникам чемпіонату спортивної удачі, здоров"я та віри у свої сили.

VI чемпіонат Європи з футболу серед студентів вперше проводиться у Києві. Він триватиме з 20 по 26 липня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пишається Лобановським, Блохіним, Шевченком, Тимощуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі