вівторок, 10 січня 2012 19:10

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко обстежили в клініці, стан здоров'я задовільний - тюремники

Тимошенко обстежили в клініці, стан здоров'я задовільний - тюремники

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко обстежили в клініці і додаткового лікування вона не потребує. Про це повідомляє пресс-служба Державної пенітенціарної служби.

У відомстві нагадали, що 7 січня 2012 року було проведено медичне обстеження Тимошенко.

"Це було викликано тим, що ввечері 6 січня поточного року, Тимошенко відчула себе зле та звернулася до своєї сусідки по камері з проханням покликати медпрацівників установи. Вже через 4 хвилини Тимошенко було надано первинну медичну допомогу", - зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знепритомніла через ліки проти ГРВІ

"Того ж дня керівництво Качанівської виправної колонії звернулося до Міністерства охорони здоров'я та Головного управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації щодо створення комісії для медичного обстеження Тимошенко", - уточнили у відомстві.

"Наступного дня, 7 січня 2012 року, на прохання Тимошенко, було проведено її інструментальне та лабораторне дообстеження в одній з клінічних лікарень Харкова (магнітно-резонансна томографія, спірально-комп'ютерна томографія, клінічний аналіз крові)", - заявили в прес-службі.

"Результати проведеного обстеження підтверджують попередні висновки комісії МОЗ України. Захворювань, що потребують додаткового лікування, у Тимошенко не виявлено", - запевнили тюремники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко в колонії вбивають фізично - Турчинов

У відомстві також нагадали, що "за згодою Тимошенко проведене клінічне дослідження її крові в одній з лабораторій МОЗ України, результати якого не виходять за межі норми".

"Наразі, стан здоров'я Тимошенко задовільний, вона перебуває під постійним наглядом медпрацівників ДПтСУ та МОЗ", - підсумували в прес-службі.

Як відомо, у вівторок перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що Тимошенко 6 січня знепритомніла приблизно на 2 години після вживання ліків від гострого респіраторного захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обстежили в клініці, стан здоров'я задовільний - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі