понеділок, 21 лютого 2011 14:25

Тимошенко не дозволить Азарову дати гроші банку Фірташа

Тимошенко не дозволить Азарову дати гроші банку Фірташа

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не виключає оскарження в судовому порядку рішення Кабінету міністрів України про виділення "Ощадбанком" банку "Надра" 3,5 млрд. гривень.

Про це вона розповіла журналістам після допиту в Генпрокуратурі.

"Ви знаєте, що уряд Азарова ухвалив постанову про виділення 3,5 млрд грн з "Ощадбанку" банку Фірташа. Я думаю, що це переходить вже всі межі, тому що банку Фірташа з державного Ощадбанку, який змушений кредитувати економіку, повертати вклади людям 3, 5 млрд грн віддавати злочинцеві-корупціонеру в його тіньову структуру - це вже навіть для Януковича-Азарова переходить всі межі", - сказала вона.

За словами Тимошенко, "це необхідно зупинити".

"Швидше за все, ми будемо звертатися до суду, щоб зупинити цей безпрецедентно хамський корупційний скандал", - резюмувала екс-прем'єр.

Раніше Кабмін ухвалив рішення про виділення банку "Надра" кредиту в розмірі 3,5 млрд. гривень. Між тим, один з акціонерів фінансової установи побоюється, що його частка знизиться внаслідок її докапіталізації.

За інформацією ЗМІ борги банку скупили власник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ і співвласник одного з комерційних банків Микола Лагун.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дозволить Азарову дати гроші банку Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі