четвер, 28 серпня 2008 16:04

Тимошенко натякає на причетність Єханурова до вибухів снарядів

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко називає "неоригінальною" заяву глави Секретаріату Президента Віктора Балоги про бездіяльність уряду у зв`язку з виникненням пожежі на 61-му арсеналі Південного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України в Харківській області.

Про це Тимошенко заявила сьогодні журналістам, коментуючи заяву Балоги.

"Ми ще, мабуть, винні в урагані Катрін і в усіх цунамі, які пройшли світом. Я думаю, що ця людина (Балога) не є оригінальною. Єдине, чим він займається, – він перекладає відповідальність на тих, хто знаходиться навколо", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр вважає недоцільним звертати увагу на цю заяву Балоги.

"Не потрібно звертати увагу на ці дрібниці, адже все це вже смішно", - зазначила вона.

Тимошенко також підкреслила, що уряд обов`язково розбереться, хто допустив виникнення пожежі на території військової частини, чому Міністерство оборони не приступило до утилізації цих боєприпасів.

"Ми обов`язково розберемося, хто винен у тому, що така ситуація виникла", - заявила прем`єр-міністр.

Сьогодні глава Секретаріату Президента заявив, що пожежа на військових складах у місті Лозова Харківської області стала ще одним наслідком непрофесійних дій уряду.

За словами Балоги, Кабінет міністрів України під керівництвом Юлії Тимошенко нічого не зробив для запобігання критичній ситуації, що виникла внаслідок пожежі і вибуху боєприпасів на військових арсеналах поблизу м. Лозова Харківській області, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякає на причетність Єханурова до вибухів снарядів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі