середа, 09 січня 2013 12:05

Тимошенко намагається розштовхати власне оточення, а владу спровокувати на жорсткі дії — політолог

Тимошенко намагається розштовхати власне оточення, а владу спровокувати на жорсткі дії — політолог
Андрій Золотарьов: для оточення Тимошенко - лише символ. Фото: golos.ua

Для оточення Тимошенко краще, коли вона знаходиться далеко, тому вони нічого не робитимуть для її звільнення.

Таку думку Gazeta.ua висловив політтехнолог Андрій Золотарьов, коментуючи акцію громадянської непокори екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" вимагають доповіді Пшонки по Тимошенко

"Основною мотивацією Тимошенко було те, що вона потихеньку почала сходити з політичного порядку денного. Справа в тому, що це саме вона знайшла таких однодумців, які фактично і привели її до Качанівської колонії і на лікарняне ліжко. Якщо відверто казати про тих, хто ходить під її прапором, то це — прошарок політичних рантьє, які живуть на відсотки від політичного капіталу, який зробила Юлія Тимошенко. Саме для них краще, коли вона знаходиться на відстані. Вони користуються брендом і заробляють на дивідендах", - вважає експерт.

"Саме тому, будуть ритуальні вистави під стінами лікарні, але нічого серйозного, - додав політтехнолог. - Вони лише імітують політичну діяльність по звільненню лідера партії. Лідер партії для них лише символ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко стала кармою Януковича - політолог

На думку Золотарьова, Тимошенко своїми діями намагається нагадати про себе в першу чергу власному оточенню.

"Але це також і елемент відчаю. Бо вона розуміє, що існують такі варіанти подій, коли вона може вийти до 2015 року. Хоча оточення нічого робити не буде. Вона ж буде намагатися створити конфліктні ситуації із владою — провокуватиме на жорсткі дії щодо неї. Щоб якось розштовхати ситуацію. Бо в іншому випадку, якщо все залишиться так як є, - для неї це дуже погано", - підсумував Золотарьов.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко намагається розштовхати власне оточення, а владу спровокувати на жорсткі дії — політолог ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі