неділя, 17 листопада 2013 23:54

Тимошенко мала б наказати "Батьківщині" розробити ідеальний закон про лікування засуджених — експерт

Тимошенко мала б наказати "Батьківщині" розробити ідеальний закон про лікування засуджених — експерт
Микола Сірий. Фото: www.radiosvoboda.org

Юлія Тимошенко мала дати команду народним депутатам від партії "Батьківщина" розробити юридично і політично бездоганний законопроект про лікування засуджених за кордоном і не зациклюватись у ньому на темі тюремних канікул.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив старший науковий співробітник Інституту держави і права імені Корецького Микола Сірий.

"Тимошенко потрібно просто дати команду своїй політичній силі розробити чистий з юридичної точки зору, політично збалансований законопроект, покласти його на стіл і поставити усі політичні сили перед необхідністю проголосувати за нього", - зазначив Сірий.

На його переконання, так можна було вже давно зробити.

Водночас він висловив занепокоєння тим, що опозиція зациклилась у розробці законопроекту на темі тюремних канікул.

"Треба з цього зациклення виходити", - порадив експерт.

Разом з тим, Сірий припустив, що якщо певний варіант закону про лікування ув'язнених за кордоном буде ухвалено, і Тимошенко таки опиниться за кордоном, тоді цілий рік, за його словами, українське телебачення показуватиме сюжети про те, які хворі наші засуджені.

"Будуть порівнювати цих хворих засуджених із хворобою Тимошенко і будуть кожного разу запитувати: "А що, вони гірші за Тимошенко, яка перебуває за кордоном?" Я думаю, що Юлії Володимирівні це непотрібно", - підкреслив Сірий.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко мала б наказати "Батьківщині" розробити ідеальний закон про лікування засуджених — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі