понеділок, 26 червня 2006 18:15

Тимошенко: коли почали ділити посади, мені стало страшно

Тимошенко: коли почали ділити посади, мені стало страшно

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко сьогодні у Києво-Могилянській академії знову представила свій проект "Ідеальна країна" (http://www.kraina.org.ua/). Це Інтернет-сайт, на якому всі бажаючі зможуть висловити своє бачення розвитку України. Цей самий проект вона представляла майже півроку тому.

На думку Тимошенко, в країні 18 тис. чиновників потрібно замінити новини кадрами. Нові кандидати повинні бути професіоналами, любити Україну та сповідувати принципи моральної чистоти.

Також лідерка БЮТ розповіла як ділили посади у її блоці.

- Коли, ми, наприклад позавчора сіли нашою партійною командою і порахували, хто на які посади піде, мені стало страшно. Від наших же депутатів, від нашої рідної фракції почали лунати пропозиції по прізвищах, які ми вже за 10 років знаємо на зубок. І ці прізвища як мінімум сумнівні, для того щоб людина йшла на цю посаду. А потім вирішили - ну не ці, а хто ще є? А далі лавочка закінчилася - нікого немає, - сказала вона.

Крім того лідерка БЮТ повідомила, що їй пропонують гроші за призначення на міністерські посади. За її словами найбільше грошей пропонували за керівну посаду у фонді Держмайна.

На запитання студентів, що Тимошенко відповідає на такі пропозиції, вона відповіла: "Знаючи, перепрошую, мою стервозність мені ніхто напряму не пропонує. А пропонують через депутатів фракції".

Щодо оцінки подій у Феодосії, Тимошенко сказала, що на місці Ющенка вона б по УТ-1 цілодобово крутила ролики про спільні навчання Росії з НАТО.

- Якщо Росія ще пару раз прийме в своїй Думі рішення про Крим. Або ще пару раз підніме ціни на газ, то я у думаю Крим перший піде в НАТО, - сказала вона.

На запитання, що повинна зробити жінка, щоб досягти успіху в Україні Тимошенко усміхнулася.

- На ці кроки не хочеться озиратися. Краще думати про те, що жінка може все. Немає тих бар"єрів, яких вона не візьме, якщо поставить собі мету, - сказала лідерка БЮТ.


"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: коли почали ділити посади, мені стало страшно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі