вівторок, 16 листопада 2010 14:07

Тимошенко кличе підприємців на барикади

Тимошенко кличе підприємців на барикади

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вийшла до мітингувальників під стінами парламенту.

"Я сьогодні сюди прийшла, щоб кожному з вас низько вклонитися і подякувати, що ви сьогодні переступили через страх, байдужість і бажання посидіти вдома поки все саме собою вирішиться, щов и приїхали до Києва, розуміючи, що сьогодні в Раді вирішується ваша доля, ваше майбутнє. Я знаю, що ви приїхали сюди з надією, бажанням зупинити те, що несумісне з вашим життям. Ви вірите в те, що ваша присутність біля Ради поверне совість, честь повагу цим політикам, яких країна обрала до цього пробачте на слові органу",-зауважила Тимошенко.

За її словами, якщо Рада ухвалить Податковий кодекс, то потрібно продовжити боротьбу.

Лідер "Батьківщини" нагадала, що кодекс має підписати президент, тому треба йди на Банкову та домагатися, щоб він цього не зробив.

"Якщо нас ніхто не почує, то є два шляхи - цивілізовані вибори, де ви не дасте голоси тим, хто вас образив, другий - революційні дії", - зауважила вона.

Тимошенко обійшла по периметру мітингувальників, Юля скандували: Юля.

Поряд із лідером "Батьківщини" охоронці і народні депутати.

В цей час біля парламенту включили запис пісні "Разом нас багато".

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада розглядає проект Податкового кодексу. На даний момент проголосовано понад півтисячі поправок. Як прогнозує "регіонал" Олександр Єфремов, документ буде ухвалено у четвер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко кличе підприємців на барикади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі