середа, 10 серпня 2011 13:51

Тимошенко катують - "Батьківщина"

Тимошенко катують - "Батьківщина"

Партія "Батьківщина" заявляє, що за персональним дорученням президента Віктора Януковича міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов здійснює катування Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", Тимошенко навмисне піднімають удосвіта, безпричинно привозять із СІЗО до Печерського райсуду за три години до початку судового засідання і тримають у кам'яному мішку – маленькому приміщенні із ґратами.

"Це – очевидний психологічний вплив на Юлію Тимошенко, намагання максимально унеможливити осмислену підготовку до захисту, це спроба влади натиснути на Юлію Тимошенко перед кожним днем цього цинічного судилища", - вважають її однопартійці.

Разом з тим, на їхню думку, ця спроба марна, бо "ще не народилася та людина, яка могла би зламати Юлію Тимошенко, змусити її відмовитися від своїх принципів".

"Батьківщина" знову вимагає від Януковича не просто негайно звільнити Юлію Тимошенко з-під варти, але й "закрити сфальсифіковану проти неї кримінальну справу, в якій невинуватість Юлії Тимошенко доводиться навіть показами переважної більшості свідків, залучених Генпрокуратурою".

"А ті свідки, які все ще підтримують звинувачення, як-то Грищенко із групи "РосУкрЕнерго", переходять на фальцет. Справа на очах розсипалася в порох, Україна та світ обурені арештом Юлії Тимошенко, міжнародна реакція на арешт викликає паніку у Януковича. Але замість належної та адекватної реакції влада істерично вишукує способи вплинути на Тимошенко – включно до тортур", - резюмували у "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко катують - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі