пʼятниця, 19 червня 2009 08:37

Тимошенко хочуть оголосити нон грата на Донбасі

Тимошенко хочуть оголосити нон грата на Донбасі

Депутат Донецької облради від Партії регіонів Ігор Чичасов запропонував оголосити прем"єр-міністра Юлію Тимошенко персоною нон грата на Донбасі.

Таку заяву він зробив на сесії Донецької облради в четвер.

"Я вражений цинізмом прем"єр-міністра - вона дає хабар Львову для підвищення низького рейтингу БЮТ на Західній Україні, а на проблеми Донбасу їй наплювати. Чим гірше нам, тим краще їй. Тимошенко слід оголосити персоною нон грата в Донецькій області і рекомендувати губернаторові, голові обласної ради, а також місцевій владі бойкотувати будь-які заходи з її участю", - заявив Чичасов.

"Для нас Тимошенко - така ж соціальна недуга, як СНІД або наркоманія", - підкреслив депутат.

Як повідомлялось, уряд України має намір направити 191 млн грн для вирішення проблем водопостачання міста Львова. Також між Кабміном і керівництвом Львівської області було підписано угоду про розвиток області.

Угода складається з двох великих розділів.

"Перший - присвячений Євро-2012, де повністю збалансовані плани і фінансові ресурси, другий блок - пов"язаний з відновленням пам"ятників культури, які фінансуватимуться з бюджету", - відзначила прем"єр.

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хочуть оголосити нон грата на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі