понеділок, 14 березня 2011 14:09

Тимошенко хоче побачити свій суд із заплющеними очима

Тимошенко хоче побачити свій суд із заплющеними очима

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що хоче побачити, як судді будуть заплющувати очі на правосуддя, на закон і на замовлення Януковича будуть виносити їй вирок.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, її адвокат ознайомився із значною частиною матеріалів порушеної проти неї кримінальної справи.

"Я особисто прочитала декілька томів, але адвокат вже ознайомився з достатньо вагомою частиною цієї справи", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам перед черговим відвідуванням Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

При цьому лідер партії "Батьківщина" вкотре підтвердила, що не планує затягувати процес ознайомлення з матеріалами справи.

"Я хочу якомога швидше прийти в суд виключно для того, щоб продемонструвати, чи є в Україні суд, чи немає. Я хочу побачити, як при повній відсутності злочину, як кажуть, по "незаконній виплаті пенсій", як судді будуть заплющувати очі на правосуддя, на закон і як вони на замовлення Януковича будуть виносити вирок", - пояснила опозиціонерка.

Як відомо, Генеральна прокуратура наприкінці грудня 2010 року висунула обвинувачення екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко у нецільовому використанні коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче побачити свій суд із заплющеними очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі