середа, 09 березня 2011 16:21

Тимошенко виконала спецзавдання та присягнула Богу

Тимошенко виконала спецзавдання та присягнула Богу

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко на батьківщині Тараса Шевченка пообіцяла ніколи не проявляти слабкість.

За словами Тимошенко, вона приїхала на Черкащину зі спеціальним завданням.

"Я приїхала сюди зі своїм спеціальним завданням, своїм власним. Я хочу в ці нелегкі для України часи принести присягу - і Богу, і Тарасу Шевченку. Свою власну присягу, що я не здамся, не виявлю слабкості, не відступлю. Що разом з українським народом ми пройдемо шлях становлення, шлях свободи до тих пір, поки не побачимо Україна, про яку ми мріяли, про яку мріяв Тарас Шевченко, яку хочуть бачити і наші батьки, і ми самі, і наші діти", - підкреслила вона .

При цьому екс-прем'єр наголосила, що день народження Тараса Шевченка має бути особливим для кожного українця: "Ми повинні подивитися, в якому цьому ми живемо, чи влаштовує воно нас, чи влаштовує нас несвобода, чи влаштовує нас неукраїнська Україна, чи влаштовує нас несправедливість, і якщо на всі ці питання ми даємо відповідь - ні, тоді місце, де Великий Кобзар Тарас Шевченко зростав як особистість - це місце, де можна отримати натхнення для боротьби за таку Україну, яка подобається українцям".

Юлія Тимошенко також переконана, що саме цей день повинен стати видатним "для єднання всіх, хто сьогодні готовий боротися, хто готовий за жодних обставин не здаватися, і хто сьогодні відчуває необхідність в такій боротьбі".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виконала спецзавдання та присягнула Богу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі