пʼятниця, 11 березня 2011 16:19

Тимошенко назвала уряд Азарова кунсткамерою хлопчиків для биття

Тимошенко назвала уряд Азарова кунсткамерою хлопчиків для биття

Нинішня влада не проводить реформ.

Про це на прес-конференції, присвяченій року діяльності уряду Азарова сказала лідер опозиції Юлія Тимошенко.

"Ніколи в Україні не було таких соціальних провалів. Навіть у розпал кризи", - зазначила Тимошенко.

"Нав'язується пропагандистська теза, що Янукович - це перший президент, який в Україні проводить реформи. Хочу чітко сказати - ніяких реформ не існує", - заявила Тимошенко.

"Всі реформи, які вони проводять - це будівництво вертолітних площадок для голубого вертольоту, це закупівля люстр по 50 тисяч доларів, це будівництво Межигір'я, і, можливо, ще деякі нюанси, пов'язані з операцією на коліні. Оце й всі реформи", - сказала вона.

Тимошенко нагадала, що, згідно до рейтингу Forbes, "збагачення оточення Януковича відбулося в рази".

"Вони встигли на 900 мільйонів підвищити видатки на депутатів, вони встигли у півтора рази збільшити видатки на утримання президента. Президент встиг своєму сину-стоматологу прикупити банк за 100 мільйонів гривень, прем'єр встиг своєму сину перерахувати 150 мільйонів гривень на приватну компанію", - сказала вона.

За словами Тимошенко, усі без виключення державні рішення ухвалюються в адміністрації президента, у той час як уряд - "це кунсткамера хлопчиків для биття".

"Не існує уряду Азарова, і взагалі потрібно залишити в спокої цю літню, втомлену людину, який вже ні за що не відповідає і нічого не вирішує", - наголосила Тимошенко, яка цитує її прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала уряд Азарова кунсткамерою хлопчиків для биття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі