понеділок, 12 січня 2009 12:15

Тимошенко готова задовольнити Януковича

Тимошенко готова задовольнити Януковича

Уряд готовий надати Верховній Раді звіт з газових питань. Про це сьогодні на погоджувальній раді заявив перший віце-прем"єр Олександр Турчинов, повідомляє РБК-Україна. При цьому він зазначив, що питання підписання контракту на постачання газу з Росією на 2009 р., а також питання транзиту газу до Європи територією України переведені з економічної в політичну площину.

"Затягування часу підписання газового контракту на 2009 р. відбувається не з вини України. Ми готові підписати таку газову угоду, яка б відповідала національним інтересам держави", - сказав Турчинов.

Перший віце-прем"єр також зазначив, що Кабмін готовий доповісти про антикризові заходи уряду.

Нагадаємо, що Партія регіонів пропонує провести спеціальне засідання Верховної Ради за участю президента Віктора Ющенка щодо газового питання та ситуації в економіці.

Про це заявив на початку погоджувальної ради парламенту в понеділок лідер фракції ПР Віктор Янукович.

"Ми вносимо пропозицію щодо проведення спеціального засідання Верховної Ради за участі президента країни та з обов"язковим звітом уряду. Суспільство має знати повну інформацію про те, що очікувати далі від цієї влади і що влада пропонує на цей рік", - сказав він.

За словами Януковича сказав, Партія регіонів хотіла б почути "аналіз ситуації як за минулий, так і за поточний рік".

"Ми будемо ініціювати звіт уряду і в залежності від звіту уряду, скоріше за все, відставку уряду", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко готова задовольнити Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі