понеділок, 03 березня 2014 14:43

Тимошенко дійсно вважає, що весь українськи народ бажає її слухати? - Балога

Тимошенко дійсно вважає, що весь українськи народ бажає її слухати? - Балога

Власники телеканалів "побігли" до Юлії Тимошенко, думаючи, що вона - Глава держави.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав народний депутат України Віктор Балогу.

"А що змінилося після Майдану: один пішов, а інша впроваджує ті ж самі стандарти", - пише нардеп.

"Особисто мені не зрозуміло, в якому статусі Юлія Тимошенко виступила зі зверненням до, вдумайтесь, Українського народу. Як екс-прем'єр? Так колишні мало цікаві в аналізі театру військових дій Путіна з Україною. У такому разі і Лазаренка можна було б почути. Як лідер партії з парламентською фракцією? Так у такому випадку і Азарова варто послухати, бо регіоналів у Раді значно більше, ніж представників "Батьківщини". Як кандидата у Президенти? Так офіційно ні вона, ні її виборчий фонд ще не зареєстровані, тому виступ у форматі політичної реклами поза законом. Це комерційна реклама? Тоді почім, може, і я захочу звернутися. Просто як рядова громадянка України? Так таких у нас понад 45 мільйонів.

Запитань багато, та відповідь на них одна: власники телеканалів із традиційною для себе запопадливістю побігли до ЮВТ, думаючи, що вона без трьох місяців уже Глава держави. Однак олігархи забули, що обирають Президента не вони через свої телеящики, а українці.

І запитання риторичне: чи пані Тимошенко дійсно вважає, що увесь Українськийй народ хоче її слухати?", - написав Балога.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дійсно вважає, що весь українськи народ бажає її слухати? - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі