субота, 06 вересня 2008 13:22

Тимошенко: БЮТ ніколи не вийде з коаліції з "Нашою Україною"

Блок Юлії Тимошенко не виходив із складу коаліції демократичних сил і ніколи не вийде. Про це сказано в оприлюдненій відповіді прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на ультиматум президента Віктора Ющенка, в якому глава держави висунув умови для збереження парламентської більшості.

"Не дивлячись на ті складні умови, які Ви створили для коаліції і на всі Ваші зусилля по її розвалу, вона до цих пір існує. Тому говорити про наше повернення, щонайменше, дивно і незрозуміло", - сказано в листі.

Тимошенко ще раз відкинула критику в свою адресу відносно нечіткої позиції по конфлікту в Грузії. "Наша оцінка ситуації в Грузії була чіткою і зрозумілою з першого його дня. Вона повністю координується з позицією Європейського союзу і базується на безумовному визнанні територіальної цілісності Грузії, її незалежності і суверенітеті", - підкреслила прем"єр, повідомляє ІТАР-ТАСС.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: БЮТ ніколи не вийде з коаліції з "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі