вівторок, 21 жовтня 2008 17:05

Тігіпко підтримав ініціативу Ющенка і порадив Тимошенко зробити те саме

Тігіпко підтримав ініціативу Ющенка і порадив Тимошенко зробити те саме
Ініціювати адміністративну реформу і скоротити штат чиновників пропонує глава Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів Сергій Тігіпко. Про це він заявив у своєму виступі на зустрічі Прем"єр-міністра України ЮліїТимошенко з бізнес-елітою країни.

"Ви знаєте, як реагує бізнес на кризу? Всі практично скоротили свої витрати, скоротили прийом людей, всі не заповнюють вакансії, багато хто почав скорочення. Що робить бюджет? Де скорочення витрат бюджету? Де наша адміністративна реформа? У всьому світі 12-13 міністерств. Я розумію політику. Я розумію, що не вистачає на всіх політиків міністерських портфелів. Але, може, вже прийшов час провести адміністративну реформу або хоч би почати її?" - сказав Тігіпко.

Тігіпко підкреслив, що криза - це вдалий час для того, щоб почати адміністративну реформу. "Тому що коли все добре, ніхто на це не йтиме. А коли криза - потрібно всім затягнути пояси і працювати. Тому я вважаю, що значне скорочення державних витрат на певні речі потрібно робити", - сказав він.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко відзначав, що, зокрема, ініціюватиме скорочення і витрати на утримання апарату Секретаріату Президента на 20%.

Він звернув увагу на те, що таке скорочення повинно бути проведене на всіх рівнях влади.

Ющенко вважає, що такі кроки зможуть посприяти оздоровленню бюджетної політики і оптимізувати державні витрати, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко підтримав ініціативу Ющенка і порадив Тимошенко зробити те саме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі