понеділок, 18 січня 2010 01:02

Тігіпко не захотів зізнаватися, кого підтримає у другому турі

Тігіпко не захотів зізнаватися, кого підтримає у другому турі

Кандидат в президенти Сергій Тігіпко заявляє, що після другого туру президентських виборів готовий підтримати нового президента, який здійснює непопулярні кроки по модернізації країни.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1" в неділю вночі.

"Якщо буде публічна позиція на модернізацію країни, при цьому президент буде готовий брати на себе навіть непопулярні кроки і буде за них відповідальний, то під таку політику, я можу сказати, як будь-яка чесна людина, готовий підписатися", - заявив він.

В той же час він відмовився назвати конкретне прізвище одного з двох можливих кандидатів в президенти, які братимуть участь в другому турі, кого він має намір підтримувати.

Відповідаючи на питання ведучого, політик також висловив впевненість у тому, що демократичним силам в Україні "необхідно об"єднуватися".

В той же час, відповідаючи на уточнююче питання, на основі якої політичної сили, Тігіпко відповів: "Ми зараз розвиватимемо свою політичну силу - "Сильну Україну", якщо почнуть приєднуватися люди і виходити з якимись пропозиціями, їх розглядатимемо", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко не захотів зізнаватися, кого підтримає у другому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі