понеділок, 12 січня 2015 02:50

Теракти у Франції - сприятливий збіг обставин для Путіна, який дарує йому нові шанси - експерт

Теракти у Франції - сприятливий збіг обставин для Путіна, який дарує йому  нові шанси - експерт
interpolit.ru

Французький вчений, професор з геополітики, викладач школи бізнесу ICN Олександр Мельник вважає, що теракти у Франції дають Путіну нові шанси включитися в геополітичну гру, але цьому потрібно протистояти.

Своїми думками він поділився в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу.

"Скажу відверто, що для Путіна те, що відбулося (теракти у Франції - ред.), це сприятливий збіг обставин, який дарує йому кілька можливостей, несподіваний шанс задовольнити власні амбіції", - сказав він.

На його думку, безумовно російський президент спробує його використати на повну потужність, щоби знову включитися у геополітичну гру, з якої він сам себе вивів завдяки агресивній політиці проти України.

"Сьогодні Путін може сказати Заходу, дивіться, у нас знову з'явився спільний ворог – тероризм, давайте спільно з ним боротися і у такий спосіб він намагатиметься знову стати з "позитивного боку історії", - зазначив експерт.

Крім того, новий шанс також дарує Путіну те, що уся проблема війни на сході України буде затьмарена наслідками терактів у Франції. Адже увага ЗМІ сьогодні прикута до Франції.

"Це триватиме довго і скоро європейці, які почали розуміти, де знаходиться Україна і усвідомлювати, що Україна – це не Росія, на такому фоні можуть усе забути. Тема війни в Україні може відійти на другий, третій план", - не виключає експерт.

Зараз ви читаєте новину «Теракти у Франції - сприятливий збіг обставин для Путіна, який дарує йому нові шанси - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі