четвер, 28 лютого 2013 12:10

Табачник сказав, що він не "тусовщик", і зневажає усіх "світських левів і левиць"

Табачник сказав, що він не "тусовщик", і зневажає усіх "світських левів і левиць"
Табачник назвав таких, як Собчак, людьми, які абсолютно позбавлені будь-яких позитивних якостей. Фото: glamurchik.tochka.net

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник розповів, що він не "тусовщик", а всі "світські леви та левиці" викликають у нього презирство.

Так він відповів на слова Ксенії Собчак про те, що він "відстав на 10 років", передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я про неї не казав. Я прізвища не згадував. Але для мене найбільше презирство викликають світські леви і левиці. Це люди, які абсолютно позбавлені будь-яких позитивних якостей, але завжди хочуть бути у центрі уваги. У центрі уваги треба бути якимось позитивними справами, творчими, науковими досягненнями. Хіба ви не знаєте, що в Києві та інших містах є такий прошарок людей, які просто, як пави і павичі, демонструють свої вишукані наряди, слідкують за своєю тусовкою навколо відкриття якогось балу й ресторану", - зазначив Табачник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Табачник своїми заявами успішно долає нижчий рівень плінтуса" - Кіпіані

Міністр зізнався, що він не "тусовщик" і не "тусівник", і йому цікавіше піти на якусь виставу оперного театру, ніж на відкриття ресторану.

Нагадаємо, Дмитро Табачник порівняв Києво-Могилянську академію з російською світською левицею. У свою чергу Ксенія Собчак залишилася задоволеною порівнянням, назвавши Могилянку кращим вишом України зі своєю думкою і вільнодумними талановитими студентами. А про Табачника вона сказала, що він трохи відстав від життя.

"Табачник зовсім поганий... застряг десь у році 2004, судячи з того, яке в нього про мене уявлення", - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «Табачник сказав, що він не "тусовщик", і зневажає усіх "світських левів і левиць"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі