четвер, 28 лютого 2013 01:15

"Табачник своїми заявами успішно долає нижчий рівень плінтуса" - Кіпіані

"Табачник своїми заявами успішно долає нижчий рівень плінтуса" - Кіпіані
За словами Кіпіані, усі розумні люди сміються з Табачника. Фото: Юлія РУДЕНКО

Відповідальною за слова міністра освіти і науки, молоді й спорту Дмитра Табачника, який порівняв Києво-могилянську академію з російською світською левицею, є та частина українців, що голосувала за Партію регіонів.

Так вважає відомий український журналіст Вахтанг Кіпіані, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Коментувати блюзнірські образи Табачника – це грати з ним в одну гру. Звичайно, у Фейсбуці ми цим і займаємось. Але насправді – це фактор української політики, – говорить журналіст. – Табачник – це ми, це мільйони українців, які голосують, дають мандат "регіоналам", зокрема і тим, кого представляє Табачник. Це партія у партії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник порівняв Києво-Могилянську академію із Ксенією Собчак

Кіпіані заявив, що "для професійних україножерів, на кшталт Табачника, це реінкарнація у владі українців за паспортом, за родом тощо".

"Це не є окупанти, які приїхали. Відповідно, має бути реакція суспільства, зокрема російськомовних, хто голосує за Партію регіонів. Можна як завгодно полемізувати, але не можна опускатися "до плінтуса". Табачник успішно долає цей нижчий рівень плінтуса", – сказав він.

На думку журналіста, "просто сказати, що Табачник неправий, а "Могилянка" краща, ніж Ксенія Собчак – немає сенсу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нього такий рівень культури, який дозволяє порівнювати ВНЗ із людиною" - експерт

"Табачник хотів образити, але за цим стоїть цілий пласт громадян України, які не визначилися, хто вони. Вони не українці і не "украинцы", а мама руская, а я украінєц. Це не є погано, просто це факт, що ми маємо цих людей запалити ідеями, одна з яких – свобода", – наголосив публіцист.

"Обмеження можливостей "Могилянки", перехресний вступ, який ніби хочуть заборонити, тобто не дозволяють зведення вступних іспитів до загальноукраїнської матриці – ось це небезпечно. Ігнорувати такі висловлювання не варто, адже небезпека не в дурних висловлюваннях, а в політиці Табачника як урядовця", – вважає він.

Кіпіані також додав: "Усі розумні люди сміються з Табачника. На слова Табачника ми самі можемо сказати образливу фразу про нього. І історія на цьому закінчується".

Зараз ви читаєте новину «"Табачник своїми заявами успішно долає нижчий рівень плінтуса" - Кіпіані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі