вівторок, 26 лютого 2013 18:25

"У нього такий рівень культури, який дозволяє порівнювати ВНЗ із людиною" - експерт

"У нього такий рівень культури, який дозволяє порівнювати ВНЗ із людиною" - експерт
На думку експерта, Табачник таким чином зробив політичну заяву. Фото: ua.comments.ua

Експерт школи політичної аналітики Києво-Могилянської академії Петро Бурковський назвав абсурдним судження міністра освіти Дмитра Табачника, який порівняв Києво-Могилянську академію з російською світською левицею.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Коментувати абсурд важко, - говорить експерт. - Він зробив оціночне судження. У принципі, будь-хто може порівняти Табачника не знаю там із ким..., скажімо, назвати його дурнем або невігласом тощо. Бо людина, яка не відповідає займаній посаді... Це його така політична заява".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Табачник зовсім поганий... застряг десь у році 2004" - Ксенія Собчак

На думку Бурковського, коли людина вдається до такої метафори, то це свідчить про її відповідний культурний рівень.

"У нього (Табачника - Gazeta.ua) такий рівень культури, який дозволяє порівнювати один із найкращих навчальних закладів України, і взагалі проводити якісь паралелі з порушенням будь-якої логіки. Тобто навчальний заклад порівнюється з окремою живою людиною. Зрозуміло, що можна навчальний заклад порівняти з іншим навчальним закладом, але вдатися до такої метафори...", - наголосив політолог.

Нагадаємо, учора, 25 лютого, міністр освіти і науки, молоді й спорту Дмитро Табачник порівняв Києво-Могилянську академію з російською світською левицею. Коментуючи програний університетом позов до міністерства в Окружному адмінсуді Києва, міністр сказав: "У нас в освіті є така світська левиця – це Києво-Могилянська академія, яка невтомно судиться проти всіх міністрів освіти й завжди з однаковим результатом".

Зараз ви читаєте новину «"У нього такий рівень культури, який дозволяє порівнювати ВНЗ із людиною" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі