субота, 24 листопада 2012 03:43

"Свободівець" послухав вірш Болдирєва і запропонував перевіряти нардепів на психічну врівноваженість

"Свободівець" послухав вірш Болдирєва і запропонував перевіряти нардепів на психічну врівноваженість
Юрій Болдирєв. Фото: ua.korrespondent.net

"Тушок" у парламенті започаткував екс-прем'єр Павло Лазаренко.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв.

"Я вважаю, що найгіршим скликанням було третє. Бо саме в третє скликання Лазаренко заніс валізами з грошима. І саме третє скликання стало тим рубіконом, коли українська політика перейшла від нормальної течії до корупційної. Це зробив Лазаренко і це історичний факт. Злочинець, який 10 років відсидів в американській в'язниці, чия злочинність підтверджена американським судом. Саме ця людина зробила таку підлість в українській політиці. А всі інші йшли вже протореною дорогою",  - переконаний він.

Після цього ведучий так-шоу "Велика політика" Євгеній Кисельов  зачитав політичного вірша, який написав Болдирєв, де основний наголос ішов на партію ВО "Свобода".

У свою чергу "свободівець" Ігор Мірошниченко, який також знаходився в залі висловив пропозицію тестувати кандидатів у народні депутати на психологічну врівноваженість, натякаючи на "регіонала".

"Мені цей вірш навіяв ще один законопроект, який потрібно буде внести – психіатричну експертизу кожного кандидата в депутати. Щоби не проходили такі горе-писаки, як Болдирєв", - пожартував Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" послухав вірш Болдирєва і запропонував перевіряти нардепів на психічну врівноваженість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі